Logo Nuth
Ontwerpbestemmingsplan Kern Schimmert gemeente Nuth

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Nuth maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Kern Schimmert vanaf 14 februari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien in het gemeentehuis, balie wonen en bouwen, Deweverplein 1 te Nuth. Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan Kern Schimmert in te zien via een link op onze website www.nuth.nl en/of direct op www.ruimtelijkeplannen.nl, het identificatienummer is NL.IMRO.0951.Bpkernschimmert-ON01.

Het gebied waarvoor dit bestemmingsplan gaat gelden is de kern Schimmert. Het bestemmingsplan is primair een beheersplan waarbij de bestaande ruimtelijke en planologische situatie wordt bestemd en van een actuele bestemmingsplanregeling voorzien. Tevens wordt voldaan aan de actualisatieplicht en de nieuwe digitale standaarden.

In de periode 14 februari t/m 27 maart 2013 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 22000, 6360 AA Nuth, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kern Schimmert’.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan contact opgenomen worden met de behandelend ambtenaar N. Sijstermans, op maandag, dinsdag (tot 14.00 uur) en donderdag bereikbaar via doorkiesnummer: 045-5659185.

5 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Nuth

Naar boven