Logo Waddinxveen
Vaststelling uitwerkingsplan ‘Triangel Linten 2’, Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen hebben op 17 december 2013 het uitwerkingsplan "Triangel Linten 2" vastgesteld. Dit betreft de planologische regeling waarmee twee percelen, een aan de Tuinbouwweg 2c en een aan de Tweede Bloksweg 20, uitgewerkt worden. De percelen hebben de mogelijkheden gekregen als opgenomen in de Visie inpassing Tweede Bloksweg en Tuinbouwweg te weten woningbouw in de vorm van een vrijstaande woning. De nadere uitwerking is conform de uitwerkingsbevoegdheid, zoals opgenomen in artikel 6 van het bestemmingsplan “Triangel” (vastgesteld 24 september 2008).

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan, het uitwerkingsplan “Triangel Linten I”, het bestemmingsplan “Triangel” en de bijbehorende documenten liggen met ingang van 25 december 2013 gedurende zes weken (tot en met 4 februari 2014) tijdens openingsuren voor een ieder ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. De stukken zijn eveneens raadpleegbaar via www.waddinxveen.nl en ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpuitwerkingsplan bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan “Triangel Linten 2”. Het beroepschrift moet gezonden worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De Crisis- en herstelwet (Chw) is van toepassing nu dit uitwerkingsplan de mogelijkheid biedt om meer dan elf woningen te realiseren in dit aaneengesloten gebied. De Chw kent een verbijzonderde procedure die onder meer maakt dat alle beroepsgronden binnen de beroepstermijn bekend moeten zijn en dat het niet is toegestaan buiten die beroepstermijn (aanvullende) beroepsgronden aan te voeren.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn.

Waddinxveen, 24 december 2013

Naar boven