Logo ’s-Hertogenbosch
Vastgesteld bestemmingsplan ‘1e herziening Kanaalpark’, ’s-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het bestemmingsplan ‘1e herziening Kanaalpark’ (NL.IMRO.0796.0002221-1401) met ingang van 30 december 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan op 10 december 2013 vastgesteld.

Dit plan betreft een correctie van enkele onderdelen van het bestemmingsplan Kanaalpark dat op 23 april 2013 is vastgesteld. Het betreft de volgende onderdelen:

  • Goothoogte Heijmans. Op de verbeelding van het bestemmingsplan is de goothoogte van een bedrijfsgebouw van Heijmans niet verwerkt conform het besluit van de gemeenteraad van 23 april 2013. Met deze herziening wordt de verbeelding aangepast.

  • Bouwhoogtes Empelseweg 30. Op de verbeelding van het bestemmingsplan zijn de goothoogte en de bouwhoogte van de twee nieuw te bouwen woningen ter plaatse van Empelseweg 30, niet verwerkt conform het besluit van de gemeenteraad van 23 april 2013. Met deze herziening wordt de verbeelding aangepast.

  • Intratuin Empelseweg. In het bestemmingsplan Kanaalpark is een strook grond gelegen ten oosten van Intratuin bestemd voor detailhandel ten behoeve van Intratuin. Op 8 oktober 2013 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Tuincentrum ten behoeve van Intratuin vastgesteld. In dat bestemmingsplan is niet meegenomen de strook grond voor Intratuin zoals die is opgenomen in het bestemmingsplan Kanaalpark. Met deze herziening wordt de bestemming detailhandel zoals die is opgenomen in het bestemmingsplan Kanaalpark volledig in overeenstemming gebracht met de bestemming Detailhandel zoals die in het bestemmingsplan Tuincentrum is opgenomen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Vastgesteld) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Beroep tegen het bestemmingsplan?

Wilt u beroep instellen tegen het bestemmingsplan dat de raad heeft vastgesteld? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent.

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt.

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

- maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

- dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 27 december 2013

Naar boven