Logo Bernisse
Vaststelling reparatiebesluit bestemmingsplan ‘Heenvliet’, herziening Branderf, Bernisse

Het college van B&W van Bernisse maakt bekend, dat de gemeenteraad in haar vergadering van 17 december 2013 heeft besloten om het raadsbesluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan Heenvliet van 2 april 2013 te wijzigen (reparatiebesluit).

Het reparatiebesluit bestemmingsplan ‘Heenvliet’ heeft betrekking op de volgende wijzigingen:

  • De tuinbestemming rondom het woonperceel aan de Branderf is aangepast conform de bij het besluit behorende verbeelding, met dien verstande dat deze tuinbestemming is omgezet in een woonbestemming;

  • Het woonperceel heeft de aanduiding ‘vrijstaand’;

  • Het bestemmingsplan krijgt een aangepast identificatienummer: NL.IMRO.0568.BNSHVDRP022010-0902

Beroep

Het reparatiebesluit en de bijbehorende stukken zijn gedurende de beroepstermijn van zes weken vanaf maandag 30 december 2013 in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.gemeentebernisse.nl . Tevens liggen de stukken tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 in Abbenbroek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte (telefoonnummer 0181-667200).

Tijdens de hiervoor genoemde beroepstermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen dit reparatiebesluit. U kunt uw beroep richten aan:

De Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het besluit tot vaststelling van dit gedeelte van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Degenen die beroep hebben ingesteld, kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven