Logo Zutphen
Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan Gasleiding Oostzeestraat, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf dinsdag 31 december 2013 tot en met maandag 10 februari 2014, het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Gasleiding Oostzeestraat’ voor een ieder ter inzage ligt bij het loket in het stadhuis van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2.

Plangebied

Het plangebied is gelegen in de Oostzeestraat en in het verlengde daarvan in de uiterwaarden van de IJssel.

De gasleiding wordt geboord en komt op een diepte van circa 17 meter te liggen.

Inzien

Het ontwerp van het wijzigingsplan kunt u inzien bij Het Loket, in het stadhuis van de gemeente Zutphen en op de website van de gemeente Zutphen via www.zutphen.nl Kies achtereenvolgens ‘Nieuws en Plannen ter inzage’.

Verder is het ontwerp van het wijzigingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.wp0201GLOostzeestr-on01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.wp0201GLOostzeestr-on01

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder over het ontwerp van het wijzigingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Uw schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van “zienswijzen ontwerp wijzigingsplan Gasleiding Oostzeestraat”.

Als u mondeling uw zienswijzen naar voren wilt brengen dan kunt u hiervoor een afspraak maken via het secretariaat van Programmabureau De Mars, telefoon (0575)587950. Van uw mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Zutphen, 30 december 2013

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven