Logo Sittard-GeleenGemeente Sittard-Geleen - Verkeersbesluit voor het inrichten van een laad- en losplaats - Anjelierstraat Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen voeren onderstaande verkeersmaatregelen uit voor het realiseren van een laad- en losplaats ter hoogte van het adres Anjelierstraat 7 in Geleen.

V erkeers maatregel en

Plaatsen van het bord onmiddellijk laden en lossen (bord E07)

Aanbrengen witte kruismarkering in vak.

Zoals aangegeven op de bij het verkeersbesluit horende foto en kaart.

Overwegingen

Bij de reconstructie van de Anjelierstraat is de aanwezigheid van deze laad- en losmogelijkheid over het hoofd gezien.

Uit het oogpunt van de bereikbaarheid, verkeersveiligheid, goede doorstroming op wegen, de bescherming van de weggebruikers en passagiers, het in stand houden van de weg en de bruikbaarheid daarvan, het waarborgen van de vrijheid van verkeer, alsmede het voorkomen van door verkeer veroorzaakte overlast c.q. hinder en schade zoals bedoeld in artikel 2, lid 1, sub a t/m d, artikel 2, lid 2, sub a van de Wegenverkeerswet 1994 wordt het noodzakelijk geacht om in de Anjelierstraat bij huisnummer 7 een laad- en losplaats te realiseren.

De Anjelierstraat is in beheer en onderhoud bij de gemeente Sittard-Geleen en ligt binnen de bebouwde kom, zoals bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994.

Gedurende de dag heeft de C1000 behoefte aan een laad- en losmogelijkheid. De Anjelierstraat is hiervoor beter geschikt dan de Bloemenmarkt.

Inzage en bezwaar

Wilt u het conceptverkeersbesluit met alle bijbehorende stukken inzien? Dat kan van donderdag 19december2013 tot en met woensdag 29 januari 2014. Bij de balie Vergunningen in de Stadswinkel, Markt 1 in Geleen. Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Afspraak maken kan ook: van maandag t/m donderdag van 12.00 tot 17.00 uur en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Indien u als belanghebbende het niet eens bent met de inhoud van dit besluit, kunt u hiertegen gedurende de ter inzagelegging een bezwaarschrift indienen. Stuur uw bezwaarschrift naar het college van B&W, Postbus 18, 6130 AA  SITTARD. Dit bezwaarschrift moet ondertekend zijn en tenminste het volgende bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, en de gronden van het bezwaar.

Naar boven