Besluit inzake het plaatsen van scheepvaarttekens langs de zuidzijde van het Wilhelminakanaal, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING

Scheepvaartverkeerswet (Binnenvaartpolitiereglement)

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt bekend – gelet op het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht – dat zij heeft besloten tot het plaatsen van scheepvaarttekens langs de zuidzijde van het Wilhelminakanaal, in km 8,385 en in km 8,495 in de gemeente Oosterhout.

Teneinde veiligheid en duidelijkheid te creëren voor de scheepvaart is het noodzakelijk dat deze borden worden geplaatst voor de aanduiding van het onder bepaalde voorschriften ligplaats nemen ten behoeve van het laden en lossen aan de openbare loskade in de gemeente Oosterhout.

Het betreft het besluit van 11 december 2013, kenmerk RWS-2013/62826/wtw 15511.

Informatie

Voor meer informatie omtrent de inhoud van dit besluit, kunt u contact opnemen met de heer J.P.T. van der Velpen van de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland.

Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 06 – 13 67 45 53.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen dit besluit binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift worden ingediend. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Infrastructuur en Milieu en dient te worden gezonden aan de Hoofdingenieur-Directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Postbus 25, 6200 MA Maastricht.

Indien een bezwaarschrift is ingediend, kan daarnaast bij de Voorzieningenrechter een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend.

Inlichtingen omtrent bezwaar en voorziening kunnen telefonisch worden verkregen bij genoemde vergunningverlener van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland via telefoonnummer 06 – 13 67 45 53.

’s-Hertogenbosch, 11 december 2013.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het afdelingshoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, T.L.B. du Chatinier

Naar boven