Logo Heemskerk
Ontwerp bestemmingsplan Carel van Manderstraat, Heemskerk

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Carel van Manderstraat’ met nummer NL.IMRO.0369.BPcvmanderstr2013-OW01 met ingang van 20 december 2013 gedurende zes weken ter inzage lig bij de receptie van het gemeentehuis en raadpleegbaar is op www.heemskerk.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het kader van de tweede tranche herstructurering wordt op de locatie Carel van Manderstraat een plan ontwikkeld voor nieuwbouw van 10 patiowoningen met bijbehorende tuinen en erven. Het bestemmingsplan maakt de bouw van de woningen mogelijk.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan de raad, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer 0251 256 982.

Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven