Logo 's-Hertogenbosch
Bestemmingsplan Tuincentrum, ’s-Hertogenbosch

Vastgesteld bestemmingsplan op grond van artikel 3.8 lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders (hierna: het college) maakt de terinzagelegging bekend van het bestemmingsplan ‘Tuincentrum’ (NL.IMRO.0796.0002179-1401).

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan ‘Tuincentrum’ op 8 oktober 2013 gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 23 december 2013 gedurende zes weken ter inzage.

De grenzen van het plan zijn als volgt:

  • agrarische percelen in het noorden;

  • de Blauwe Sluisweg in het oosten;

  • de Annenburgweg in het zuiden;

  • de nieuwe Zuid-Willemsvaart en Rosmalense Aa in het westen.

Het plan is een beheersbestemmingsplan. Dit betekent dat het geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk maakt. Het plan legt de situatie vast zoals deze nu feitelijk bestaat. Bestaande functies (o.a. tuincentrum, verkeer en groen) krijgen eenzelfde bestemming als het huidige gebruik.

Ter inzage

Het (gewijzigd) vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Vastgesteld) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Beroep tegen een bestemmingsplan?

Wilt u beroep instellen tegen een bestemmingsplan dat de raad heeft vastgesteld? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. Bovendien moet u tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend. Dit laatste geldt niet in twee gevallen:

  • als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot de raad te wenden; of

  • als u beroep wilt instellen tegen wijzigingen die de raad pas bij de vaststelling van het bestemmingsplan in het ontwerp heeft aangebracht.

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt.

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 20 december 2013

Naar boven