Logo Drimmelen
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Marinaweg ongenummerd’, Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 31 oktober 2013 heeft besloten het bestemmingsplan “Marinaweg ongenummerd” gewijzigd vast te stellen.

Op 22 maart 2012 heeft de gemeenteraad van Drimmelen de principebereidheid uitgesproken tot verkoop van de jachthaven in Drimmelen aan Castle Marinas uit Birdham (GB) en verkoop van de camping nabij de nieuwe jachthaven aan De Koninggroep uit Oosterhout.

De Koninggroep wil haar bedrijfsactiviteiten gedeeltelijk verplaatsen vanuit Oosterhout naar de haven van Drimmelen. Omdat de bedrijfsactiviteiten niet passen in het huidige bestemmingsplan is een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het gewijzigd vastgestelde plan liggen vanaf vrijdag 20 december 2013 tot en met donderdag 30 januari 2013 tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made (opmerking: op 25, 26 en 27 december 2013 is het gemeentehuis gesloten).

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1719.4bp12marinaweg-vg01).

De wijzigingen hebben onder andere betrekking op uitbreiding van de toelichting van het bestemmingsplan en aanpassing van de regels door de toegestane bedrijvigheid specifieker te begrenzen.

Beroep

Tegen dit besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een ieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Made, 19 december 2013

burgemeester en wethouders van Drimmelen C. Smits secretaris

G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven