Logo Amsterdam - Zuid
Mededeling beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure): Amsteldijk 273 Amsterdam - Zuid

Het project betreft het oprichten van een crematorium gebouw, het aanleggen van een parkeerplaats voor 31 parkeerplaatsen en het kappen van 40 bomen op het terrein van begraafplaats Zorgvlied met kadastraal perceelnummer AF 921 op het adres Amsteldijk 273 in Amsterdam.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een crematoriumgebouw, het aanleggen van een parkeerplaats voor 31 parkeerplaatsen en het kappen van 40 bomen op het terrein van begraafplaats Zorgvlied met kadastraal perceelnummer AF 921 op het adres Amsteldijk 273. Het project omvat de volgende activiteiten:

  • Het bouwen van een bouwwerk, (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo),;

  • Het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo);

  • Een houtopstand te vellen of doen vellen (artikel 2.2, lid 1, onder g, Wabo).

Terinzagelegging

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 december 2013 gedurende zes weken ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor Burgerweeshuispad 301, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur; op donderdagavond tot 20.00 uur.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunnen tevens bekeken worden via www.zuid.amsterdam.nl/publicaties, onder ‘Stukken ter inzage’, en op www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.0363.K1308PBSTD-VG01

Beroep

Degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken kan hiertegen binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd (overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onderdeel a van de Algemene wet bestuursrecht), beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, postbus 75 850, 1070 AW Amsterdam. Zomogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Amsterdam, 12 december 2013

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

Y. Jakobs waarnemend stadsdeelsecretaris

Naar boven