Logo Landsmeer
Kennisgeving ontwerpwijzigingsplan ‘Kanaaldijk 102’, Landsmeer

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landsmeer maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 18 december 2013 gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan "Kanaaldijk 102” voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan is een uitwerking van een wijzigingsbepaling uit bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2009’ (moederplan).

Het wijzigingsplan vergroot het agrarisch bouwkavel van het perceel Kanaaldijk 102.

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 18 december 2013 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Landsmeer.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en zijn de bijbehorende stukken in digitale vorm beschikbaar vanaf de gemeentelijke internetsite.

Zienswijzen: Vóór afloop van bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp besluit naar voren brengen, gericht aan gemeenteraad van Landsmeer, postbus 1, 1120 AA Landsmeer. Tijdens bovengenoemde termijn bestaat tevens de mogelijkheid tot het mondeling naar voren brengen van zienswijzen na telefonische afspraak via tel: 020-4877166.

Naar boven