Logo Boarnsterhim
Omgevingsvergunning ‘het wijzigen van het gebruik ten behoeve van het Kaatsveld te Akkrum’, Boarnsterhim

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen (activiteit ‘afwijken bestemmingsplan’ artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 Wabo) voor het wijzigen van het gebruik van velden ten behoeve van het kaatsveld op de locatie aan de Boarnsterdyk (ten noordoosten van de nieuwe school), kadastraal bekend gemeente Akkrum, sectie B, nummer 3411 en 3490.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is in te zien vanaf 18 december 2013 t/m 20 december 2013 op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Vanaf 23 december 2013 t/m 29 januari 2014 liggen de stukken in verband met de gemeentelijke herindeling ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Heerenveen aan de Crackstraat 2 te Heerenveen.

Op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van de bekendmaking beroep aantekenen bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 7900 AD Groningen.

Indien er voor de maker van het beroep veel belang bij is dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat de rechter hierover een beslissing heeft genomen.

Dit verzoek moet u richten aan: de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 7900 AD Groningen. Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden; nadere informatie over de hoogte van dit griffierecht kunt u bij de griffie van de rechtbank krijgen, telefoonnummer (050) 316 6644. Dit kan per brief of via de digitale weg (zie http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht ).

Naar boven