Logo Lingewaard
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Huissen’, Huissen

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het volgende ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt:

Ontwerp bestemmingsplan “Kom Huissen”

De gemeente Lingewaard heeft zich ten doel gesteld het juridisch-planologisch regime voor het gemeentelijk grondgebied te actualiseren.Het bestemmingsplan “Kom Huissen” voorziet in een actueel juridisch-planologisch kader voor de kom Huissen. Het plangebied bestaat uit de gehele kern Huissen.

Het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 14 februari 2013 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen→actueel→bekendmakingen→bestemmingsplannen “Kom Huissen”);

  • Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Zowel het digitale als analoge ontwerp bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Een ieder kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken kan een afspraak maken via een medewerker van het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (026) 326 01 11.

Bemmel, 13 februari 2013

Naar boven