Logo Ermelo
Bestemmingsplan Buitengebied Agrarische Enclave en Speuld, Ermelo

Voorontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van de inspraakverordening 2008, bekend dat met ingang van dinsdag 24 december 2013 tot en met maandag 3 februari 2014 het voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied Agrarische Enclave en Speuld en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied Agrarische Enclave en Speuld, met identificatienummer NLIMRO, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

Het plangebied heeft betrekking op het oostelijk deel van de gemeente. Het bestaat uit de landbouwgronden en de bos- en natuurgebieden in dat deel van de gemeente en de buurtschappen Speuld, Houtdorp, Leuvenum, Staverden, De Beek en Drie. De woonkern van Speuld viel onder de vorige planologische regelingen niet binnen het plangebied 'Agrarische Enclave'. Echter, omdat het buurtschap ruimtelijk gezien omsloten wordt door gronden van het voormalige plangebied Agrarische Enclave, is besloten één bestemmingsplan op te stellen: Buitengebied Agrarische Enclave en Speuld.

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

Op donderdagavond 9 januari 2014 wordt op Basisschool Speulderbrink, Garderenseweg 205 te Speuld tevens een inloopbijeenkomst over dit bestemmingsplan gehouden. Tijdens deze avond kunt u kennis nemen van het voorontwerpbestemmingsplan en de benodigde procedure en kunt u vragen stellen aan de gemeente.

Ermelo, 23 december 2013

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven