Logo HeemskerkVerkeersbesluit

BESLUIT

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 26 november 2013 besloten om een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te leggen omdat de aanvragers voldoen aan de beleidsregels met betrekking tot het toekennen van gehandicaptenparkeerplaatsen. Het betreft de navolgende gehandicaptenparkeerplaats:

1. in een parkeervak aan de Bilderdijkstraat op de hoek Bilderdijkstraat – Laan van Assumburg nabij Poelenburgplantsoen huisnummer 42.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden bezwaar maken volgens onderstaande procedure op deze pagina. Nadere inlichtingen: bureau Ontwikkeling en realisatie via het algemene telefoonnummer 14 0251.

Bezwaar maken

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet per brief naar het orgaan dat het besluit heeft genomen (de burgemeester of burgemeester en wethouders) worden gestuurd, Postbus 1, 1960 AA Heemskerk. Degenen die in het bezit zijn van een DigiD inlogcode kunnen ook bezwaar maken via deze website. Een bezwaarschrift kan niet per e-mail worden ingediend.

Het bezwaarschrift dient in ieder geval te bevatten:

  • 1.naam, adres en telefoonnummer van de indiener;

  • 2.de datum waarop het bezwaarschrift is geschreven;

  • 3.een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; (of een kopie van het besluit meesturen);

  • 4.de reden(en) van het bezwaar;

  • 5.de handtekening van de indiener.

Naar aanleiding van uw bezwaarschrift kan de gemeente telefonisch contact met u opnemen. Daarom verzoeken we u uw telefoonnummer in het bezwaarschrift te vermelden.

Tijdens de bezwaarschriftprocedure kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, om een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem of digitaal via de website: www.rechtspraak.nl.

Naar boven