Logo Bladel
Vastgesteld bestemmingsplan De Biezen Noord Bladel, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 31 oktober 2013 het bestemmingsplan De Biezen Noord Bladel gewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet in een gewijzigde invulling voor het nog onbebouwde noordwestelijke gedeelte van woongebied De Biezen. Ten opzichte van het ontwerp zijn als gevolg van de ingediende zienswijzen en een door de gemeenteraad aangenomen amendement wijzigingen aangebracht in de verbeelding behorend bij het bestemmingsplan.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt, inclusief bijbehorend raadsbesluit en bijlagen, ter inzage van 13 december 2013 tot en met 23 januari 2014 bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur, op dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur, op woensdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen op of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPB1027Debiezen-VAST.

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbende is;

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat kan zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging van 13 december 2013 tot en met 23 januari 2014. Het beroepschrift moet worden gestuurd naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 24 januari 2014. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, (telefoon 0497-361691).

Bladel, december 2013

Naar boven