Logo Gaasterlân-Sleat
Vaststelling bestemmingsplan Balk-Op ‘e Golfbaan herverkaveling Gaasterlân-Sleat

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken bekend dat zij op 30 oktober 2013 het bestemmingsplan Balk-Op ‘e Golfbaan 2011 gewijzigd hebben vastgesteld.

De wijziging betreft de nieuwe herverkaveling van de noordzijde van de Westerbuorren na overleg met omwonenden.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 6 december 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis in Joure, alsmede de servicepunten in Balk en Lemmer. Tevens is het plan te raadplegen via de website van de gemeente, www.defriesemeren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht en belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven