Logo Muiden
Ontwerpbestemmingsplan Noordpolderkade 4 Muiderberg, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Noordpolderkade 4 Muiderberg vanaf 5 december 2013 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.muiden.nl. Een analoog exemplaar kan ingezien worden in het gemeentehuis aan Het Anker 2 te Muiden. U kunt hiervoor terecht bij het Centraal Servicepunt. De openingstijden zijn dagelijks (op werkdagen) van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan is een zogenoemd postzegelbestemmingsplan dat het planologisch regime wijzigt van het vigerende bestemmingsplan Landelijk gebied voor wat betreft het perceel Noordpolderkade 4 Muiderberg.

Voornoemd perceel is momenteel ingericht met een agrarisch bouwblok. In verband met een voorgenomen uitbreiding in bedrijfsbebouwing dat strijdig is met de ligging van het bouwvlak, is het wenselijk om dit bouwblok te vergroten. Dit postzegelbestemmingsplan voorziet in een vergroting van het bouwblok.

Het is mogelijk om zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze in te dienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. Uw schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad adres Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met de gemeente Muiden: 0294 210210. Deze mogelijkheid bestaat tot drie dagen voordat de terinzagelegging eindigt.

Naar boven