Logo Amsterdam - West
Ontwerpuitwerkingsplan De Houthaven -Eiland 4 tot en met 7 en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder, Amsterdam – West

Kennisgeving

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel West maakt bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan De Houthaven -Eiland 4 tot en met 7 en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder vanaf 5 december 2013, gedurende zes weken, ter inzage ligt bij het loket Vergunningen van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 te Amsterdam. Het loket is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur, op dinsdag van 7.30 tot 15.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Het ontwerpuitwerkingsplan en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder zijn digitaal beschikbaar via

http://www.west.amsterdam.nl/wonen_en/bestemmingsplannen

Het plangebied ligt ten oosten van Eiland 3 en deels in het water van de Houthavens.

Dit uitwerkingsplan is een vervolg op de uitwerkingsplannen De Houthaven – Blok 0 en Eilanden 1-3 en De Houthaven – Cluster, Knik en Entreegebouw

Het betreft complexen van gebouwen langs de Tasmanstraat/Spaarndammerdijk aan de oostzijde van het bestemmingsplangebied De Houthaven.

De woningen en geluidsgevoelige gebouwen ontvangen een hogere geluidsbelasting dan de voorkeursgrenswaarde zodat vaststelling van hogere waarden noodzakelijk is.

Op dinsdag 17 december 2013 wordt van 17.00 tot 19.00 uur een inloop- / informatiebijeenkomst gehouden in het Projectbureau Houthaven, Gevleweg 116, te Amsterdam

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden over het ontwerpuitwerkingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel, schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden naar Stadsdeel West, t.a.v. Afdeling RO en Grondzaken, Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met het secretariaat van de Afdeling RO en Grondzaken (020-2531336).

Amsterdam, 4 december 2013

Het dagelijks bestuur van het Stadsdeel West, wnd. secretaris, R. Thé

Voorzitter, M. Kuitenbrouwer

Naar boven