Logo Sittard-Geleen
Beheersverordening Middengebied, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 november 2013 de Beheersverordening Middengebied heeft vastgesteld.

Deze verordening, die in de plaats treedt van het voor het plangebied geldende bestemmingsplan ‘Middengebied’, is gericht op het behouden en beheren van de bestaande situatie en van de (bouw)mogelijkheden die het huidige bestemmingsplan biedt. De beheersverordening brengt dus geen wijzigingen aan in datgene wat op dit moment al aan gebruiks- en bouwmogelijkheden is toegestaan.

Het gebied, waarop de verordening betrekking heeft, omvat aan de oostzijde van de Rijksweg Noord in Geleen de wijk Janskamperpark en aan de westzijde de wijk De Haese, het westelijk deel van de groene verbindingszone en de ziekenhuislocatie.

Het ontwerp van de verordening heeft van 4 juli tot en met 14 augustus 2013 in het kader van de inspraak voor eenieder ter inzage gelegen met de mogelijkheid om binnen deze termijn een (schriftelijke) inspraakreactie kenbaar te maken bij de gemeenteraad. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt.

De Beheersverordening Middengebied is in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zij treedt in werking op donderdag 28 november 2013.

27 november 2013

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven