Logo Korendijk
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Nieuw-Beijerland, Korendijk

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 2 december 2013 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp-bestemmingsplan Uitbreiding Nieuw-Beijerland ter inzage ligt.

Het plan

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de kern Nieuw-Beijerland ten behoeve van woningbouw en een kerkgebouw. Het plangebied is gesitueerd ten zuiden van de kern Nieuw-Beijerland tussen de kreek aan de Noordzijde en de Buitenom aan de oostzijde.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Nieuw-Beijerland als vervat in GML-bestand NL.IMRO.0588.BPNBB14-ON01, bestaande uit een toelichting met de daarbij behorende stukken, regels en een verbeelding (plankaart) ligt gedurende de periode van 2 december 2013 tot en met 13 januari 2014 ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Het gemeentehuis is van maandag tot en donderdag geopend van 08.30 tot 16.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijke website www.korendijk.nl onder de rubriek Visie en Beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de Raad van de gemeente Korendijk, postbus 3708, 3265 ZG Piershil, onder vermelding van zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Uitbreiding Nieuw-Beijerland.

Voor het mondeling indienen van een zienswijzen kunt u een afspraak maken met mevrouw K.D. Mooijaart-Bogerman van de afdeling Dienstverlening. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar via telefoonnummer 0186-697777.

Het indienen van zienswijzen via de e-mail is niet mogelijk.

Piershil, 29 november 2013

Naar boven