Logo Harderwijk
Ontwerp besluit hogere waarde bestemmingsplan Drielanden – Groene Zoom, Harderwijk

Het bestemmingsplan Drielanden – Groene Zoom, nr. NL.IMRO.0243.BP00086-0002, is in voorbereiding. De Groene Zoom vormt de stadsrandzone ten zuiden van Drielanden en is gelegen tussen de Groene

Zoomweg, de Horloseweg, de Fokko Kortlanglaan en de Harderwijkerweg.

Ten behoeve van dit bestemmingsplan is tevens een besluit hogere waarde ingevolge artikel 83 Wet geluidhinder en artikel 4.11 Besluit geluidhinder in voorbereiding. Dit ontwerp besluit voorzien in de vaststelling van een hogere waarde ten behoeve van de realisatie van 3 woningen in het plangebied.

Het ontwerpbesluit hogere waarde Drielanden – Groene Zoom ligt met ingang van 28 november gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen belanghebbenden omtrent ontwerpbesluit hogere waarde schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: afd. Ruimte, dhr M. den Braven, tel. 411359.

Het ontwerpbesluit kunt u ook raadplegen op de website van de gemeente Harderwijk onder www.harderwijk.nl/plannendrielanden.

Naar boven