Logo Dantumadiel
Vaststelling bestemmingsplan ‘Damwâld – Willemstrjitte 27’, Dantumadiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 24 september 2013 het bestemmingsplan “Damwâld – Willemstrjitte 27” heeft vastgesteld.

Het besluit van de raad, het vastgestelde bestemmingsplan en eventueel aanvullende stukken liggen met ingang van donderdag 28 november 2013 zes weken bij het KlantKontaktSintrum (Hynsteblom 4 te Damwâld) ter inzage. De ter inzage liggende stukken zijn ook te raadplegen via de website www.dantumadiel.eu (onder digitale dienstverlening, plannen ter inzage) en via www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe link met IMRO codering van het bestemmingsplan is:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1891.bpDWwillemstr27-0401

Het besluit is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit betekent dat degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep kan instellen. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Er zijn overigens geen zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan ingediend.

Damwâld, 27 november 2013

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, A. Aalberts burgemeester

B. Schat, secretaris.

Naar boven