Logo Opmeer
Ontwerp wijzigingsplan Koningspade 11 Hoogwoud, Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan “Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek” op grond van artikel 6, lid 8 te wijzigen ten behoeve van een te realiseren rundveestal op het perceel Koningspade 11 te Hoogwoud.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 22 november 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.opmeer.nl , rubriek Wonen en leven > Ruimtelijke plannen > Wijzigingsplannen .

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp wijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening (telefoon 0226 – 363 321).

Naar boven