Logo Weststellingwerf
Vastgesteld uitwerkingsplan Kleine vuurvlinder Wolvega, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat bij besluit van 5 november 2013 het uitwerkingsplan kleine vuurvlinder, als vervat in het bestand NL.IMRO.00980000PCKlvuurvlindVA.gml, ongewijzigd is vastgesteld.

Het plan is een uitwerking op grond van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke ordening en heeft betrekking op het uitwerkingsgebied Kleine vuurvlinder in de Lindewijk te Wolvega. De uitwerking maakt de bouw van circa 54 woningen mogelijk.

Het vastgestelde uitwerkingsplan met de bijbehorende stukken ligt van 21 november 2013 tot en met 1 januari 2014 voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor gedurende de openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Het uitwerkingsplan is ook via de websites www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar maakte, beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Als u beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. U kunt bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn is ingediend, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven