Logo Purmerend
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa, Kanaalzone 5e fase 2013’, Purmerend

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn het uitwerkingsplan "Weidevenne, kwadrant Europa, Kanaalzone 5e fase 2013" vast te stellen. Dit uitwerkingsplan is de nadere uitwerking van de bestemming 'Gemengd – Uit te werken' uit het bestemmingsplan "Weidevenne 2012". Het plan biedt de planologische regeling voor de realisatie van twee appartementencomplexen met in totaal 41 appartementen. De appartementengebouwen komen langs het Noordhollandsch Kanaal in kwadrant Europa, Weidevenne aan de Loirestraat. Het ontwerp-uitwerkingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

De identificatiecode is NL.IMRO.0439.UPKZ5F2013-on01.

Terinzagelegging

Op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht wordt het ontwerp-uitwerkingsplan "Weidevenne, kwadrant Europa, Kanaalzone 5e fase 2013" met het ontwerpbesluit tot vaststelling ter inzage gelegd van vrijdag 15 november tot en met vrijdag 27 december 2013.

De stukken liggen gedurende bovengenoemde periode ter inzage in de centrale hal van het stadhuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de www.purmerend.nl/uitwerkingsplannen en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Reactiemogelijkheid

U kunt gedurende de periode van terinzageligging zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA te Purmerend. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Beleid, mevr. C.T. Bernaards, via (0299) 452452.

De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door het college van burgemeester en wethouders.

Naar boven