Logo ‘s-Hertogenbosch
Ontwerpuitwerkingsplan ‘De Hoef Zuid’, ’s-Hertogenbosch

Ontwerpuitwerkingsplan op grond van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders (hierna: het college) maakt de terinzagelegging bekend van het ontwerpuitwerkingsplan ‘De Hoef Zuid’ (NL.IMRO.0796.02213-1301) met ingang van 18 november 2013 gedurende zes weken.

Het plangebied van het uitwerkingsplan ‘De Hoef Zuid’ betreft: gronden ten noorden van de Sportlaan in Rosmalen tussen het zwembad Kwekkelstijn en tennisvereniging Rosmalen. Het uitwerkingsplan is een uitwerking van het bestemmingsplan ‘De Hoef e.o.’ dat is vastgesteld op 17 mei 2011 door de gemeenteraad. Het uitwerkingsplan maakt de ontwikkeling van maximaal 95 grondgebonden woningen mogelijk.

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpuitwerkingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het college indienen. Wilt u reageren op het ontwerpuitwerkingsplan?

  • Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar: Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

  • Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het ontwerpuitwerkingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Wijzigingsplannen/uitwerkingsplannen, Ontwerp) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 15 november 2013

Naar boven