Logo Katwijk
Ongewijzigd vastgesteld uitwerkingsplan ‘Duyfrak fase 3b–3c’, Katwijk

Het ongewijzigde vastgestelde uitwerkingsplanbestemmingsplan “Duyfrak fase 3b–3c” (met bijbehorende stukken) van de gemeente Katwijk ligt van 8 februari 2013 tot en met 21 maart 2013 voor belanghebbenden ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het uitwerkingsplan “Duyfrak fase 3b–3c” omvat het zuidwestelijk deel van het oorspronkelijke uitwerkingsplan 2 van het bestemmingsplan “ ’t Duyfrak en Meer” en ligt tussen de Hoge Weidesingel en de Voorschoterweg te Valkenburg

In de afgelopen jaren is gebleken dat delen van Uitwerkingsplan 2 ’t Duyfrak en Meer, niet langer voorzien in de meest optimale stedenbouwkundige verkaveling. Daarom is het opstellen van een nieuw uitwerkingsplan voor een deel van het plangebied van Uitwerkingsplan 2 noodzakelijk.

Dit uitwerkingsplan maakt een lichte wijziging van de locatie van de woningbouwblokken 20, 19a, 19b en 15 mogelijk. De gewijzigde verkaveling past binnen de uitwerkingsregels van het bestemmingsplan.

Dit uitwerkingsplanplan maakt de realisatie van de woningen volgens de nieuwe verkaveling mogelijk.

Ter inzage

Het uitwerkingsplan is te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl en www.katwijk.nl onder bekendmakingen en vervolgens bestemmingsplannen.

Tevens ligt het uitwerkingsplan ter inzage op het gemeentehuis te Katwijk.

Beroep

Tegen het besluit van het college van B & W kan gedurende 9 februari 2013 t/m 22 maart 2013 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerp uitwerkingsplan bij het college kenbaar hebben gemaakt.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerp uitwerkingsplan bij het college kenbaar te hebben gemaakt.

  • Tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van spoedeisend belang kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Digitaal indienen is ook mogelijk.

Naar boven