Logo Ermelo
Vaststelling bestemmingsplan Hoek Ericalaan-Russulalaan, Ermelo

Bestemmingsplan onherroepelijk

Het bestemmingsplan Hoek Ericalaan-Russulalaan, zoals dat door de gemeenteraad op 5 september 2013 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 19 september 2013 tot en met 30 oktober 2013 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 31 oktober 2013 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming op het perceel op de hoek van de Ericalaan/Russulalaan. De recreatiebestemming wordt gewijzigd in een woonbestemming en bosbestemming. Met dit bestemmingsplan worden twee vrijstaande woningen mogelijk gemaakt op dit perceel.

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.BPhoekEricaRussula-0401.

Ermelo, 13 november 2013

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven