Logo Ermelo
Bestemmingsplan Buitenbrinkweg 59, Ermelo

Bestemmingsplan vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de raad van de gemeente Ermelo in zijn vergadering van 30 oktober 2013 besloten heeft tot vaststelling van het bestemmingsplan Buitenbrinkweg 59.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op functieverandering op het perceel Buitenbrinkweg 59. Het agrarisch bedrijf stopt, de opstallen worden gesloopt, de agrarische bestemming verdwijnt en daarvoor in de plaats worden twee woningen gebouwd als twee-onder-één-kap. De twee bestaande woningen op het perceel krijgen ook de woonbestemming.

Het raadsbesluit ligt met het vastgesteld bestemmingsplan en de daarbij bijbehorende stukken, met ingang van 14 november 2013 tot en met 27 december 2013, voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen .

Het raadsbesluit en het vastgesteld bestemmingsplan Buitenbrinkweg 59, met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPbuitenbrinkweg59-0401, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

Gedurende bovenvermelde termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage door:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan hebben kenbaar gemaakt;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet op. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Ermelo, 13 november 2013

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven