Logo Haaren
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure voor gebruiken pand als praktijk voor fysiotherapie- en fitnesscentrum, Mgr. Bekkersplein 9-11, Haaren

Haaren:

  • Mgr. Bekkersplein 9-11, 5076 AZ: (UV12387, 31-10-2013): Planologische afwijking van het bestemmingsplan het gebruiken van het pand als praktijk voor fysiotherapie en fitnesscentrum.

    Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan;

    artikel 2.1 lid 1 sub c., waarin slechts het gebruik als kantoor is toegestaan

De beschikking wijkt niet af van de ontwerpbeschikking

Aangegeven is datum van besluit. De beschikking en alle relevante stukken liggen vanaf donderdag 7 november 2013 tot en met woensdag 18 december 2013 tijdens openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de Gemeentewinkel in de hal van het gemeentehuis. De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren in te zien bij de balie van afdeling Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien dient u een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411 – 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op onze website www.haaren.nl . Hier klikt u op “Wonen en omgeving”; vervolgens op “Ruimtelijke projecten” en zo vindt u onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.PAB1300HRNBKKPLP01-VA01.

Tot en met 18 december 2013 kunt u tegen deze beschikking beroep instellen als u belanghebbende bent en tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking of u kunt aantonen dat u daartoe niet in staat bent geweest. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor dat tijdstip beroep is ingesteld en bovendien een verzoek wordt gedaan de beschikking te schorsen of een voorlopige voorziening te treffen, procedure 4.

Naar boven