Logo Montferland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw-Dijk, hoek Bosstraat – Smallestraat’, Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Nieuw-Dijk, hoek Bosstraat – Smallestraat” met ingang van 7 november 2013 gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van het gemeentehuis, locatie ’s-Heerenberg, Hofstraat 1, voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1955.bpsgnwdwonbossmall-on01 te raadplegen is.

Het bestemmingsplan beoogt de nieuwbouw van 28 woningen aan de zuidzijde van Nieuw-Dijk mogelijk te maken. De locatie grenst aan de bebouwde kom en ligt ten zuiden van de woningen aan de Smallestraat en ten westen van de Bosstraat. De bestaande woning aan de Smallestraat 4 in het midden van het plangebied blijft behouden en de omliggende opstallen worden gesloopt. Rondom deze woning worden vervolgens 28 nieuwe woningen gerealiseerd.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 0316-291651. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Didam, 6 november 2013.

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven