Verkeersbesluit tot intrekking van Besluit nr. CNB/009/2012 (inhoudende het tijdelijk plaatsen van verbodsborden A2, voorbijlopen verboden, zoals genoemd in bijlage 7 van het Binnenvaartpolitiereglement.)

nr. CNB/112/2013

De directeur van het openbaar lichaam Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied,

Gelet op de artikelen 5 en 6 van de Scheepvaartverkeerswet,

Besluit:

Artikel 1

Met ingang van 15 oktober 2013 het Besluit nr. 2012/009/CNB, (Voorbijlopen verboden) tussen het Stenen Hoofd en de Ponthaven gelegen in het Afgesloten IJ te Amsterdam in te trekken.

Artikel 2

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Amsterdam, 15 oktober 2013

De Minister van Infrastructuur en Milieu, Namens deze, De Directeur-Generaal Rijkswaterstaat, Namens deze, De directeur Centraal Nautisch Beheer Noordzeekanaalgebied, A.M.C. van Oosten

Bezwaarclausule

Mededelingen

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan tegen deze beschikking door een belanghebbende een bezwaarschrift worden ingediend. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de de Directeur-Generaal Rijkswaterstaat, postbus 20906, 2500 EX Den Haag,. Het bezwaarschrift moet worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop de beschikking is bekendgemaakt (door toezending of uitreiking). Voor de behandeling van het bezwaarschrift wordt geen recht geheven. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van de beschikking waartegen het bezwaar is gericht (inclusief datum en kenmerk);

  • een opgave van redenen waarom men zich met de beslissing niet kan verenigen;

  • Zo mogelijk een afschrift van de beschikking waartegen het bezwaar zich richt

Indien tegen de beschikking een bezwaarschrift is ingediend is het mogelijk om daarnaast een verzoekschrift tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats in Nederland heeft. De verzoeker dient zich te kunnen beroepen op een spoedeisend belang. Aan de verzoeker wordt een griffierecht geheven. Omtrent de hoogte van het verschuldigde bedrag, de wijze waarop en de termijn waarbinnen dat dient te worden betaald, kan contact worden opgenomen met de griffier van de bevoegde rechtbank. Een verzoek om een voorlopige voorziening kan ook digitaal worden aangevraagd. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Naar boven