Verleende omgevingsvergunning Frijsted 9 Damwald, Dantumadeel

Damwâld

  • Frijstêd 9 in Damwâld, het deels legaliseren van een schuur.

Het besluit ligt met ingang van donderdag 7 november 2013 zes weken op het gemeentehuis te Damwâld ter inzage. De vergunning is vanaf die datum eveneens digitaal te bekijken op onze website www.dantumadiel.eu en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe link met IMRO codering van de vergunning is:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.ovDWfrijsted9-0401

Het besluit is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of redelijkerwijs niet overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren hebben kunnen brengen kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift tegen het besluit indienen bij de rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Een beroepschrift schort de inwerkingtreding van dit besluit niet op. Desgewenst kan daartoe bij de Voorzitter van de rechtbank een schorsingsverzoek worden ingediend als er sprake is van een spoedeisend belang.

Damwâld, 6 november 2013

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, A. Aalberts, burgemeester

B. Schat, secretaris.

Naar boven