Logo Heerhugowaard
Vaststelling bestemmingsplan 2e Partiële herziening Broekhorn, Heerhugowaard

De gemeenteraad van Heerhugowaard heeft op 15 oktober 2013 het bestemmingsplan 2e Partiële herziening Broekhorn ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan betreft het plangebied Broekhorn. De gronden van de 2e Partiële herziening liggen tussen de Broekerweg en de Westdijk. Het bestemmingsplan ‘2e Partiële herziening Broekhorn’ bevat een aantal wijzigingen ten opzichte van de vigerende bestemmingsplannen (bestemmingsplan ‘Broekhorn’ en bestemmingsplan ‘1e Partiële herziening Broekhorn’.

Terinzageligging

Het ongewijzigde vastgestelde plan ligt met ingang van woensdag 6 november 2013 ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 en Info(n)oord, Middenweg 541a. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. De openingstijden van Info(n)oord zijn: maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.30 uur.

Het ongewijzigde vastgestelde bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Als u bij zoekterm de naam 2e Partiële herziening Broekhorn invult of de volgende code: IDN NL.IMRO.0398.BP44BROEKHORN04-VA01 invult, wordt u direct naar het plan geleid.

Beroepsmogelijkheden

Vanaf 7 november 2013 kan gedurende een termijn van 6 weken, een belanghebbende die tijdig zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijke wijze niet in staat is geweest bij de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep instellen bij de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit, naast het beroep, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Een beroepschrift moet worden gericht aan:

De Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan:

De voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zowel het instellen van beroep als het doen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Heerhugowaard, 5 november 2013

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Naar boven