Logo Lansingerland
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Centrum Berkel en Rodenrijs, partiële 1e herziening’, Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan “Centrum Berkel en Rodenrijs, partiële 1e herziening” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0089H01-VAST (met bijbehorende stukken) door de gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld op 26 september 2013. De raad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Beschrijving bestemmingsplan

De herziening van het bestemmingsplan voorziet in een beperkte aanpassing van de bestemmingen “Centrum” en “Horeca” van het bestemmingsplan Centrum Berkel en Rodenrijs, vastgesteld bij raadsbesluit van 28 maar 2013.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan “Centrum Berkel en Rodenrijs, partiële 1e herziening” met bijbehorende stukken ligt vanaf 31 oktober tot en met 12 december 2013 voor een ieder ter inzage.

De officiële versie van het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar gesteld en kunt u vinden op: www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1621.BP0089H01-VAST).

Tevens vindt u het plan op onze website: www.lansingerland.nl ; onder wonen en omgeving > bestemmingsplannen > lopende procedures Berkel en Rodenrijs. Daarnaast ligt het plan voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis in Bergschenhoek, Tobias Asserlaan 1 en het servicepunt in Bleiswijk, Dorpsstraat 7. Openingstijden Bergschenhoek: op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, op dinsdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Openingstijden Bleiswijk: Maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

U bent belanghebbende als u:

  • tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren hebt gebracht;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze over het ontwerpplan naar voren hebt gebracht;

  • door een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan in een ongunstiger positie wordt gebracht.

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de terinzagelegging, dus op vrijdag 1 november 2013. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf vrijdag 13 december 2013.

Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven