Logo Bladel
Ontwerpbestemmingsplan Ganzestraat 38a Hapert, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) van 31 oktober tot en met 11 december 2013 het ontwerp bestemmingsplan Ganzestraat 38a Hapert ter inzage ligt bij Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. Dit ontwerp bestemmingsplan voorziet in de omschakeling van een agrarisch bedrijf naar een burgerwoonbestemming en de realisatie van drie nieuwe woningen op het perceel dat gelegen is aan de Ganzestraat te Hapert. Het voorliggend ontwerp bestemmingsplan schept het planologische kader dat deze ontwikkeling mogelijk moet maken.

Als u meer wilt weten over het ontwerp bestemmingsplan, dan kunt u gedurende openingstijden terecht bij het KCC van de gemeente Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de plannen ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl Het plan kent het identificatienummer NL.IMRO.1728.BPA5023Ganzest38-ONTW.

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Bladel (Postbus 11, 5530 AA Bladel). Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of meer informatie over dit ontwerp bestemmingsplan kunt u terecht bij het KCC of contact opnemen met team ruimte (tel. 0497 – 361 636).

Bladel, oktober 2013

Naar boven