Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbestemmingsplan Sportpark Sloten, Amsterdam-Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Sportpark Sloten met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Met dit bestemmingsplan wordt het beleid van het stadsdeel Nieuw-West vertaald in een actuele juridisch planologische regeling. Op het sportpark zijn de bestaande functies overwegend conserverend bestemd. Voor een perceel aan de Sloterweg is een uitwerkingsplicht voor woningen opgenomen.

Het bestemmingsplan Sportpark Sloten betreft het Sportpark Sloten, enkele percelen aan de Sloterweg en een gedeelte van de Anderlechtlaan. Het plangebied wordt begrensd door:

  • aan de noordzijde: het hart van de Sloterweg/het hart van de sloot ten zuiden van de bestaande woningen aan de Sloterweg;

  • aan de oostzijde: het hart van de Anderlechtlaan;

  • aan de zuidzijde: het hart van de sloot ten noorden van de Rijksweg A4;

  • aan de westzijde: de sloot tussen het sportpark en het volkstuinencomplex.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van donderdag 31 oktober 2013 tot en met woensdag 11 december 2013 ter inzage op de stadsdeelkantoren aan Plein ’40-’45 nr. 1 en Pieter Calandlaan 1, geopend van 09:00 tot 16:00 uur. Het plan is digitaal beschikbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1007BPSTD-OW02

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van het stadsdeel Nieuw-West (ter attentie van mw. M. Hettinga, onder vermelding van het volgende onderwerp in de brief: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Sloten’), Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 020.

Amsterdam, 30 oktober 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter.

J. Goedhart, secretaris.

Naar boven