Logo Roosendaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wouwse Plantage’, Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 21 oktober 2013, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Wouwse Plantage’

NL.IMRO.1674.2057WOUWSEPLANTAG-0301

Het betreft een nieuw bestemmingsplan voor de kom van Wouwse Plantage. Het huidige plan moet geactualiseerd worden, tevens wordt medewerking verleend aan een ontwikkellocatie van twee woningen ten noorden van de Ganzerikstraat/Kamperfoeliestraat.

Het voornoemde ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor, bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal en in dorpshuis De Spil, Plantagebaan 223, Wouwse Plantage. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Wouwse Plantage, zaaknummer 721025. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165 – 579 235

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op donderdag 9 januari 2014 om 19.30 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Het voornoemde ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor, bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal en in dorpshuis De Spil, Plantagebaan 223, Wouwse Plantage.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: team regelgeving, mevrouw P.A. Loos 0165 579105, e-mail e-mail p.loos@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235.

Roosendaal, 18 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, J.M.L. Niederer, Burgemeester.

R.E.C. Kleijnen, Secretaris.

Naar boven