Logo Wassenaar
Bestemmingsplan Landelijk Gebied Wassenaar, 4e gedeeltelijke herziening vastgesteld, Wassenaar

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Wassenaar op 23 september 2013 het Bestemmingsplan Landelijk Gebied 4e gedeeltelijke herziening ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan omvat een aantal percelen: Oostdorperweg 206c, Hoge Klei 1, Deijlerweg 175 en Waalsdorperlaan 1d. Voor wat betreft Hoge Klei 1 en Deijlerweg 175 betreft het reparatie naar aanleiding van uitspraken van de Raad van State en voor de overige percelen betreft het wijziging van beleid.

Gedurende zes weken, vanaf 16 oktober tot en met 26 november, ligt het vastgestelde bestemmingsplan, met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage bij het KlantContactCentrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website.

Beroep

Bent u het niet eens met deze besluiten, bent u belanghebbende en heeft u zienswijze ingediend op het ontwerpbesluit dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht gedurende de termijn van terinzagelegging gemotiveerd tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den haag. Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden.

Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijze naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Naar boven