Bekendmaking van de Minister van Infrastructuur en Milieu, 28 januari 2013, houdende openbaarmaking van informatie

De minister van Infrastructuur en Milieu

maakt bekend:

dat naar aanleiding van een verzoek op grond van de Wet openbaarheid van bestuur op 28 januari 2013 is besloten tot openbaarmaking van de door de Vereniging NVMP, de Stichting NVMP, de Stichting Spaarlicht en de Stichting Lightrec Nederland, ingediende mededelingen met zaaknummers PBAEA4001, PBAEA04013 (voorheen bekend onder nr. BAM/2004132042), PBAEA05005 en PBAEA06021, inclusief de verzoeken om aanvullende informatie en de verkregen aanvullende informatie. De in deze documenten aangetroffen persoonsgegevens van natuurlijke personen zijn niet openbaar gemaakt. De documenten zijn ingediend in het kader van het Besluit beheer elektrische en elektronische apparatuur.

Door middel van deze bekendmaking worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het besluit tot openbaarmaking, alvorens de gegevens daadwerkelijk openbaar zullen worden gemaakt. De informatie wordt daarom niet eerder dan twee weken na dagtekening van het besluit openbaar gemaakt. Wanneer binnen die twee weken een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend tot schorsing van het besluit tot openbaarmaking, vindt verstrekking in elk geval niet eerder plaats dan na de rechterlijke uitspraak op genoemd verzoek.

Naast het indienen van een verzoek voorlopige voorziening moeten belanghebbenden binnen zes weken na dagtekening van het besluit bezwaar maken bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, Team Juridische Zaken, Postbus 16191, 2500 BD te Den Haag. Indiening van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit echter niet.

Den Haag, 28 januari 2013

De minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze: De Inspecteur-Generaal J. Thunnissen

Naar boven