Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbesluit Onttrekking aan de openbaarheid van het parkeerterrein aan de Jacob Geelstraat in de Jacob Geelbuurt, Amsterdam - Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig artikel 9 Wegenwet en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbesluit onttrekking aan de openbaarheid van het parkeerterrein aan de Jacob Geelstraat in de Jacob Geelbuurt en de bijbehorende stukken (ontwerpbesluit en tekening) ter inzage liggen van 17 oktober 2013 tot en met 27 november 2013 op het stadsdeelkantoor aan het Plein ’40-’45 nr.1, geopend van 09.00 tot 16:00 uur.

In het kader van de stedelijke vernieuwing van de Jacob Geelbuurt wordt er in 2014 gestart met de bouw van de eerste fase van de Jacob Geelbuurt. De deelraad van Nieuw-West heeft in januari 2013 ingestemd met het Vernieuwingsplan voor de Jacob Geelbuurt. In de eerste fase zijn circa 35 woningen gepland op de locatie van het huidige parkeerterrein ten zuiden van het voormalige Islamitisch College Amsterdam. Om de nieuwbouw te kunnen realiseren en het terrein in erfpacht te kunnen uitgeven aan de ontwikkelende partij is het noodzakelijk dat het parkeerterrein aan de openbaarheid wordt onttrokken.

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de deelraad van het stadsdeel Nieuw-West, t.a.v. directie Groen en Openbare Ruimte/afdeling Beleid en Advies, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar, M. van Jaaren, een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 16 oktober 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter

J. Goedhart, secretaris

Naar boven