Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbestemmingsplan Getijenveld, Amsterdam - Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Getijenveld met bijbehorende stukken ter visie liggen voor zienswijzen.

Dit bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van de zelfbouwkavels van het project Getijenveld in Amsterdam Nieuw-West mogelijk. De kavels zijn gefaseerd op de zelfbouwmarkt in 2012 en 2013 uitgegeven.

Het plangebied wordt begrensd door:

  • aan de noordzijde: Van Karnebeekstraat

  • aan de oostzijde: Troelstralaan

  • aan de zuidzijde: te realiseren voetpad

  • aan de westzijde: Dudok de Withof

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, van donderdag 17 oktober 2013 tot en met woensdag 27 november 2013, ter inzage in de stadsdeelkantoren aan Plein ’40-’45 nr. 1 en Pieter Calandlaan 1, geopend van 09.00 tot 16:00 uur. Voor vragen over het plan of de procedure kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar mw. mr. S. Akgün. Het ontwerpbestemmingsplan Getijenveld is tevens digitaal beschikbaar op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1303BPSTD-OW01

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de deelraad van stadsdeel Nieuw-West, postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar mw. mr. S. Akgün, onder vermelding van het volgende onderwerp in de brief: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Getijenveld). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via het telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak maken.

Amsterdam, 16 oktober 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter.

J. Goedhart, secretaris.

Naar boven