Logo Ten Boer
Bestemmingsplan ‘Boersterweg 24/24a St Annen’, Ten Boer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 25 september 2013 het bestemmingsplan ‘Boersterweg 24/24a St Annen’ overeenkomstig het ontwerp, zoals dat ter inzage heeft gelegen, heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan, als bedoeld in artikel 6.12, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening, vast te stellen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Boersterweg 24/24a te Sint Annen en regelt het hier aanwezige agrarische loonbedrijf.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt, met het raadsbesluit en de overige daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 17 oktober tot en met 27 november 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Ten Boer, Hendrik Westerstraat 24, 9791 CT Ten Boer.

Exemplaren van het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken zijn tegen betaling op bovenvermelde adressen verkrijgbaar.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.tenboer.nl onder Digitale balie, digitale bestemmingsplannen. De digitale planbestanden zijn te vinden op gemeente.groningen.nl/ro-online/TenBoer/plannen. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0009.BP024Boersterweg24-vg01.

Van 17 oktober tot en met 27 november 2013 kan een belanghebbende beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het besluit om geen exploitatieplan vast te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan uitsluitend worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht;

Wie tijdig beroep heeft ingesteld kan ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van het bestemmingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; het verzoek om voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres.

Ten Boer, 16 oktober 2013

Naar boven