Logo Limburg
Vaststelling van het Provinciaal Natuurbeheerplan Limburg 2014, Limburg

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben in hun vergadering van 1 oktober 2013 besloten vast te stellen: Het Provinciaal Natuurbeheerplan Limburg 2014.

Het Provinciaal Natuurbeheerplan geeft de na te streven doelen weer op het gebied van natuur- en landschapsbeheer. Het Provinciaal Natuurbeheerplan vormt tevens het leidend document voor de subsidieverlening in het kader van het Subsidiestelsel Natuur en Landschapsbeheer (SNL). Gedeputeerde Staten maken in dit plan hun besluiten kenbaar t.a.v. de wijzigingsverzoeken die in het kader van het Provinciaal Natuurbeheerplan Limburg 2014 zijn ingediend. Daarnaast worden middels dit plan een aantal voor de provincie Limburg geldende algemene bepalingen m.b.t. het Subsidiestelsel Natuur en Landschapsbeheer vastgelegd.

Gedurende de periode van 21 oktober 2013 tot en met 1 december 2013 ligt het plan tijdens openingsuren openbaar ter inzage bij alle gemeenten van Limburg, het Gouvernement te Maastricht, het Waterschap Roer en Overmaas te Sittard, het Waterschap Peel en Maasvallei te Venlo en de Dienst Landelijk Gebied te Roermond. Daarnaast is het plan digitaal in te zien via de provinciale website www.limburg.nl/snll .

Rechtsbescherming

Tegen het besluit tot wijziging van het Provinciaal Natuurbeheerplan staat bezwaar en beroep open.

Eenieder die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen wordt geschaad, en het met de inhoud van dit besluit niet eens is, kan zijn bezwaren kenbaar maken aan Gedeputeerde Staten. Hiertoe dient binnen bovengenoemde inzagentermijn een bezwaarschrift te worden ingediend. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht alsmede de redenen van het bezwaar (motivering). Het bezwaarschrift moet worden gericht aan: Gedeputeerde Staten van Limburg; Afdeling BSEB, cluster BZ, team Rechtsbescherming; Postbus 5700; 6202 MA Maastricht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.limburg.nl en klik vervolgens op ‘e-lok

Voor meer informatie omtrent het Provinciaal Natuurbeheerplan kunt u contact opnemen met dhr. R. Snijders van het cluster Natuur (tel.: 043 389 7442, e-mail: rjh.snijders@prvlimburg.nl).

Naar boven