Logo Millingen aan de Rijn
Vaststelling bestemmingsplan Sportpark De Hove, Millingen aan de Rijn

Openbare bekendmaking gemeente Millingen aan de Rijn

Vaststelling bestemmingsplan “Sportpark De Hove”

Burgemeester en wethouders van Millingen aan de Rijn maken bekend dat het bestemmingsplan “Sportpark De Hove” is vastgesteld. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien bij de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis in Millingen aan de Rijn.

Het bestemmingsplan omvat het gedeelte van sportpark De Hove, in gebruik bij voetbalvereniging SC Millingen en dameskorfbalvereniging DKV ODIO en gelegen te midden van de Hoefseweg, de woningen aan de Burgemeester van Gilsstraat 1-19, Heerbaan, Plataanstraat en de woningen aan de Lijsterbes 22-46 en 100-108, en het voet- en fietspad tussen de Hoefseweg en Lijsterbes. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en verbeelding. Het plan biedt het planologisch-juridisch kader voor de verdere herinrichting en renovatie van het bestaande sportpark en de nieuwbouw van een gezamenlijke accommodatie voor de beide verenigingen.

Het vastgestelde bestemmingsplan “Sportpark De Hove” ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening vanaf 8 februari 2013 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek. Het loket is op werkdagen geopend van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u. Op afspraak is het vastgestelde bestemmingsplan in te zien bij de afdeling Burgerzaken op het gemeentehuis in Millingen aan de Rijn. U kunt het vastgestelde plan ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0265.BPSportparkDeHove-VSG1.

Informatie

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het cluster Ruimte van de afdeling Ruimte en Welzijn, telefoonnummer 024 – 39 96 111.

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt bij de raad, of een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze bij de raad kenbaar te maken, kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan, indien beroep is ingesteld, tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat beroep is beslist. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Naar boven