Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerp omgevingsvergunningen Oude Tol III, fase 2, eerste deelplan, Bodegraven-Reeuwijk

Oude Tol III, fase 2, eerste deelplan: Ontwerp omgevingsvergunningen voor de bouw van 22 woningen.

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben omgevingsvergunningen te verlenen voor de bouw van 22 woningen (de blokken 2 t/m 7) in het eerste deelplan van Oude Tol III, fase 2. Het plangebied is gelegen ten zuiden van MFA Oude Tol, tussen de Breevaart en de woningen aan de Beemdweide.

Het totale deelplan heeft betrekking op de bouw van 26 woningen in verschillende typologieën. De omgevingsvergunningen zien op de volgende activiteiten:

  • Het bouwen van woningen (artikel 2.1 lid 1, sub a Wabo)

  • Het afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1, sub c Wabo)

NB:Onderhavige procedure omvat niet de vier woningen binnen blok 1, gelegen aan de Noordsloot in de zuid-westhoek van het plangebied, tegenover de bestaande woningen aan de Alys Ambacht 27 t/m 33.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn Burgemeester en Wethouders voornemens om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunningen te verlenen met een afwijking van het bestemmingsplan.

De aanvragen, de ontwerp besluiten, het raadsbesluit inzake de ontwerp verklaring van geen bedenkingen, de ruimtelijke onderbouwing en overige bijbehorende stukken liggen voor een ieder van donderdag 7 februari 2013 tot en met woensdag 20 maart 2013 op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-Reeuwijk.nl > Wonen, leven en werken > Plannen en projecten > Reeuwijk-Brug > Project Ontwikkeling Oude Tol III – fase 2;

  • Op papier en digitaal tijdens openingsuren in de leeskamer van het gemeentehuis in Bodegraven.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder ten aanzien van de ontwerpbesluiten naar keuze, een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren gebracht worden tijdens openingstijden. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden met de afdeling Planontwikkeling en -regie via telefoonnummer 0172-522 522.

Het college van burgemeester en wethouders neemt een besluit over de verlening van de omgevingsvergunning, waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven