Logo Rijnwoude
Ontwerpwijzigingsplan ‘Burgemeester Smitweg 92, Hazerswoude-Dorp’, Rijnwoude

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Burgemeester Smitweg 92, Hazerswoude-Dorp’ ingevolge artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van donderdag 17 oktober tot en met woensdag 27 november 2013 (gedurende zes weken) voor een ieder ter inzage ligt.

Zakelijke inhoud

Dit wijzigingsplan maakt het mogelijk om medewerking te verlenen aan een omzetting van de voormalige bedrijfswoning naar een burgerwoning op het perceel Burgemeester Smitweg 92 te Hazerswoude-Dorp, kadastraal bekend onder Hazerswoude, sectie K, nr’s 676 (ged.) en 677.

Analoog en digitaal inzien

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Burgemeester Smitweg 92, Hazerswoude-Dorp’ ligt in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk bij de publieksbalie tijdens kantooruren ter inzage met ingang van donderdag 17 oktober tot en met woensdag 27 november 2013.

Dit ontwerp wijzigingsplan kunt u tevens via de gemeentelijke website (www.rijnwoude.nl >> Ondernemen >> Bestemmingsplannen >> In procedure >> Ontwerp wijzigingsplan Burgemeester Smitweg 92, Hazerswoude-Dorp) en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.13WPBGburgsmitw92-ON01. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Reageren

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging ten aanzien van het ontwerpbesluit:

  • bij voorkeur schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Rijnwoude, Postbus 115, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk; onder vermelding van ‘zienswijze wijzigingsplan Burgemeester Smitweg 92, Hazerswoude-Dorp’;

  • mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken na afspraak met de behandelend ambtenaar, de heer H.J. van Lubek van de afdeling RMO. Zijn telefoonnummer is (071) 3428176. E-mailen kan naar h.lubek@rijnwoude.nl.

    Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Geen beroep kan straks tegen het definitieve besluit worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht.

Hazerswoude-Rijndijk, 16 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude, de secretaris, A.J.E. van der Werf-Bramer

De burgemeester, A. Latenstein van Voorst-Woldringh

Naar boven