Logo Beek
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Gezondheidscentrum Kerklaan Neerbeek’, Beek

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE BEEK,

maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 10 oktober 2013 tot en met 20 november 2013, gedurende zes weken ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9, voor een ieder ter inzage ligt het bij raadsbesluit van 26 september 2013 vastgestelde bestemmingsplan “Gezondheidscentrum Kerklaan Neerbeek”, zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0888.BPGEZONDNEERBEEK13-VA01 . Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website: www.gemeentebeek.nl via het kopje ‘Actueel’ naar ‘Openbare bekendmakingen’ naar ‘Bestemmingsplannen’.

De raad heeft tijdens bovengenoemde vergadering tevens besloten voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens bovengenoemde periode van zes weken kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Beroepschriften resp. verzoeken om voorlopige voorziening dienen te worden gericht aan de Afdeling resp. de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Beek, 9 oktober 2013

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BEEK, namens dezen, L. Bischoff Afdelingshoofd Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen

Naar boven